Dobbeltdiagnose / Om os

Om os

Om os

Eline Hyldager

Jeg har særlig interesse for og bred klinisk erfaring indenfor det komplekse arbejde med behandling af mennesker med dobbeltdiagnose.

I 2001 startede min karriere som psykolog på Kognitiv Terapi Center Århus, hvor jeg ydede kognitiv terapi til klienter med mange forskellige problemstillinger. Herefter arbejdede jeg i hospitalspsykiatrien i Risskov på hhv. Klinik for Angst og Personlighedsforstyrrelser og Afdeling S4, hvor jeg opnåede bred erfaring med udredning, psykologiske undersøgelser og behandling af psykiatriske lidelser.

Se mere om: Eline Hyldager

Søren Søberg Hansen

Jeg har efter min kandidateksamen arbejdet som forsker ved afdeling for Psykiatrisk Demografi, hvor jeg undersøgte forekomst af misbrug blandt psykiatriske patienter. Denne forskning resulterede i en række artikler og en bog omkring dette emne. Jeg forsvarede min Ph.D. SUBSTANCE USE DISORDERS AMONG HOSPITALIZED PATIENTS IN DENMARK på det sundhedsvidenskabelige fakultet Århus Universitet i 2000. 

Se mere om: Søren Søberg Hansen

Heine Lund Pedersen - Tilknyttet psykolog

Dobbeltdiagnose I/S har i efteråret 2017 lavet et samarbejde med neuropsykolog Heine Lund Pedersen i forhold til psykologiske udredninger af mennesker med komplekse problemstillinger, f.eks. i en kombination af psykisk lidelse, misbrug, lav begavelse eller hjerneskade.

Se mere om: Heine Lund Pedersen